Categorieën
Nieuws

Gratis massages voor mantelzorgers!

In het kader van de Dag van de Mantelzorg op 10 november geef ik deze maand gratis massages aan mantelzorgers https://www.dagvandemantelzorg.nl/samenwerken.

In heel Nederland doen meer dan 50 collega masseurs & massagetherapeuten van het Holos Netwerk mee aan deze actie voor mantelzorgers. https://holosmassagetherapie.nl/dag-van-de-mantelzorg/

Mantelzorgers zijn de stille helden van ons land. Vooral nu tijdens de Corona-pandemie is hun werk nog minder zichtbaar en worden zij extra belast door de gevolgen van het virus.

Welke mantelzorger in de gemeente Hilvarenbeek gun jij een GRATIS HOLOS MASSAGE?

Ogenschijnlijk zorgen mantelzorgers moeiteloos voor een naaste die afhankelijk is van hun zorg, steun en aandacht. Soms kan mantelzorg zo’n fysieke en emotionele belasting geven, dat mantelzorgers er zelf aan onderdoor dreigen te gaan.

De verantwoordelijkheden en problemen in de mantelzorg zijn groot. Omdat het vaak gaat om een langdurige periode van zorg, is het belangrijk dat mantelzorgers goed voor zichzelf blijven zorgen. Voldoende tijd nemen om uit te rusten en te ontspannen hoort daarbij. Even het hoofd laten rusten en het lijf de aandacht geven die het verdient. Even op adem komen.

Een Holos Massage is dan letterlijk en figuurlijk een verademing.

Vanzelfsprekend neem ik de nodige Corona maatregelen. U wordt hierover geïnformeerd bij het maken van de afspraak.

Op de Landelijke Dag van de Mantelzorg op 10 november, worden mantelzorgers in heel Nederland gewaardeerd voor hun tomeloze inzet. Kent u een mantelzorger bij u in de buurt die u wilt verrassen met een gratis Holos Massage? Meld hem of haar voor 15 november aan via de mail met daarbij uw motivatie en telefoonnummer.

Diegenen die uiteindelijk de massages gaan ontvangen worden door mij benaderd voor een afspraak. Deze afspraak hoeft niet in november plaats te vinden maar op een moment dat schikt voor de mantelzorger.